Kiinteistö Maaliin -palvelukonsepti

Olemme kehittäneet yhteistyömallin sujuvaan maalausurakointiin taloyhtiöissä, kiinteistöissä sekä julkisissa rakennuksissa.

Kiinteisto-Maaliin

Onnistunut maalausurakka kiinteistöön

Onnistunut ja kustannustehokas maalausurakka taloyhtiössä vaatii alan huippuosaamista, vakiintuneita toimintamalleja sekä todeksi toimivia prosesseja.

Innovatiivinen Kiinteistö Maaliin -palvelukonsepti kehitettiin näitä kolmea asiaa yhdistäen.

Halusimme luoda maalausalalle helpotusta ja selkeyttä urakoitsijan valintaan taloyhtiöhin, kiinteistöihin sekä muihin haastaviin kohteisiin.

Ennen kaikkea -palvelukonseptin taustalla on myös asiakkaan huomioon ottaminen ja kuunteleminen.

Urakkaan ryhtyminen on suuri päätös, siksi on äärimmäisen tärkeää valita kumppani tarkkaan.

talon maalaus kuluttajille

Pyydä tarjous taloyhtiöllenne!

Kysy tarjous kohteestanne!

Usein kysytyt kysymykset

Milloin kiinteistön huoltomaalaus on ajankohtainen?

V: Kiinteistön huoltomaalausväli on perinteisesti n. 10-15v, mutta pinnat kannattaa tarkastaa säännöllisin väliajoin, jotta vältytään yllätyksiltä!

Kuinka paljon kiinteistön maalaaminen kustantaa?

V: Jokainen kohde arvioidaan omanaan, mutta hintahaarukka asettuu taloyhtiöissä todenäköisesti yli 25 000€ ylle, riippuen kohteesta ja sen laajuudesta. Kiinteistö Maaliin -palvelukonseptilla varmistamme että vain maalausta tarvitsevat kohdat ja osat maalataan ja käsitellään asianmukaisesti!

Milloin on paras aika maalauttaa kiinteistö?

V: Parhaimmat ajat maalauttaa kiinteistö on alkukesä ja keskikesä, parhaimmat ajat maalauksille varataankin tällä hetkellä. Maalauksessa kannattaa huomioida että ilman kosteus on alle 80% ja lämpötila olisi alle +30 astetta.

Mikä kiinteistön maalaamisessa on kriittistä?

V: Kriittisintä on ison hankkeen projektinjohto osaaminen. Isoissa hankkeissa on erityisen tärkeää että informointi ja yhteydenpito on jouhevaa. Kiinteistö Maaliin -palvelukonseptilla varmistamme toimintavarman hankkeen yhdessä isännöiytsijän kanssa tai taloyhtiön päättäjien kesken.

Miksi valita Urakkamaalaus ja Kiinteistö Maaliin palvelukonseptimme?

V: Olemme alan ammattilaisia ja kokenut toimija. Valittaessa meidät hoidamme kaiken alusta loppuun sovitusti ja toimintavarmasti. Olemme toteuttaneet jo yli 150 onnistunutta kiinteistön maalausurakkaa. 

Mihin puhelinnumeroon soitamme?

Jätä vain puhelinnumerosi, niin soitamme ja voimme keskustella lisää tarpeestanne!