Nuorta tekemisen meininkiä

Avoimuus

Pyyteettömyys

Tuloksellisuus

Teemme kaikkemme sen eteen, että nämä arvot kuvastaisivat toimintaamme.

Pohjolan Urakkamaalaus Oy – Yritystarina

Pohjolan Urakkamaalaus sai alkunsa viisi vuotta sitten, kun 15 vuotiaat Jere ja Juho pohjoisesta olivat kiinnostuneita yrittämisestä. Jatkuva oppimisen halu ihmisten palvelemisesta sekä ongelmanratkaisusta olivat jo tuossa vaiheessa mukana touhussa.

Ulkomaalaukset olivat aluksi tapa hankkia koulun ohella tuloa sekä kokemusta yrittäjyydestä. Kun valmistuimme kouluista, näimme mahdollisuuden tuoda meidän tapainen toimija markkinoille. Tämän myötä perustimme Pohjolan Urakkamaalauksen, joka vastaa asiakkaan tarpeisiin pohjoisella urakkatyylillä. Urakkamaalaus mielletään täten asiakkaalle huolettomana, nopeana ja kustannustehokkaana ratkaisuna hoitaa ulkomaalaukset kohteessa kuin kohteessa.

Pyyteetön työnteko ja oppimisen halu ovat olleet viemässä Urakkamaalausta eteenpäin. Halusimme tuoda maalausalalle uutta näkemystä toimintatavoista, hinnoittelusta ja palvelun toimintavarmuudesta sekä monille nuorille loistavia työpaikkoja avoimessa työympäristössä. Visionamme on pitää organisaation rakenne sen verta pienenä, että voimme tarjota maalauspalveluita kilpailukykyisellä hinnoittelulla myös tulevaisuudessa.

Meillä on satojen talojen kokemus ulkomaalausprosessista, nälkä kasvaa syödessä, olemme halukkaita parantamaan palveluamme jatkuvasti sekä yhteistyön helppoutta ja samalla viihtyvyyttä työpaikkana.

talon maalaus

POHJOLAN URAKKAMAALAUS OY

Lämpimästi tervetuloa reilun palvelun kyytiin!

Me Urakkamaalauksella tarjoamme ihmisille vuosien suojan koteihinsa pääkaupunkiseudulla pohjoisella ammattitaidolla.

Pyyteettömyys ja avoimuus näkyy palvelumme laadussa sekä asiakkaidemme tyytyväisyydessä.

Kyydissä on vielä paikkoja!